Efter mange år som iværksætter, ejer, leder og mentor med både store og små virksomheder i bagagen, trængte jeg til at sadle om. Jeg ville leve af min passion.


Jeg rettede den samme mængde af energi, som jeg havde brugt til at bygge virksomheder med, mod at blive den bedste udgave af mig, som jeg kunne blive.

Jeg læste alt - ALT!

Alle bøger jeg kunne få fingre i inden for personlig udvikling, psykologi, erhvervspsykologi, økonomi, biohacking samt alle artikler, alle blogs!

Jeg slugte dem rå.

Jeg fandt dygtige mentorer, jeg kunne lære af. Jeg tog kurser, seminar i ind- og udland, coachuddannelse, NLP coachuddannelse, mindfullness- og ekstrem mindfullnessuddannelse m.m. Jeg var målrettet til at lære fra de bedste.
”Pludselig kunne jeg ændre på mig selv og måden, jeg var programmeret på. Derved fandt jeg mig selv og kunne lave om på alt dét, der ikke virkede – og det er jeg fortsat med.”


Med tiden nåede jeg resultater og niveauer, hvor jeg var så privilegeret at jeg kunne begynde at coache, lave kurser og være mentor for andre på deres rejse.

Idag lever jeg af primær at hjælpe virksomheder med at skabe store resultater i medarbejder trivslen og bundlinjen. Men Jeg laver også kurser og forløb for private der er klar til at rykke sig til next level.


FUN FACT

Thor har hvert år 260 frivillige unge med på Roskildefestivalen, hvor de laver tusindvis af kuverter bæredygtig mad.


Du har dette liv... du kan gøre det præcist til det du vil... du kan rewrite det...
Jeg er ..? Hvem vil du være...? Jeg er glad, kraftfuld og herre over mit eget liv og tilstand, og med de rigtige teknikker, redskaber, coaching og hjælp kan jeg blive ustoppelig. Det er ikke nemt, men det kan gøres simpelt.


”I dag er det den første dag i resten af dit liv, så det er på tide at spørge dig selv:

  • Hvem er jeg
  • Hvordan vil jeg leve mit liv?

Med kærlig hilsen

130731582_673860266639867_2164898323679292643_n-edited