Foredrag
Peptalks
Workshops
Teambuilding

 ”High impact mindfulness & High impact coaching".

Professionelle forløb, kurser, foredrag og workshops 

Thor Andersen har gennem 12 år assisteret virksomheder med at opnå markant bedre medarbejder trivsel, resultater og performance der kan ses på bundlinjen.


Virksomhederne vi arbejder med oplever:

  • Markant forbedring i stress niveauet og stress håndteringen.
  • Markant forbedring i selvledelse.
  • Markant forbedring i emotionel balance.
  • Markant forbedring i prioritering.
  • Markant forbedring på samarbejdsevner.

Thor Andersen har undervist og faciliteret indenfor kommunikation, trivsel, stressreduktion, samarbejde, ledelse, team-work, og meget andet. Og med hans egen erfaring fra bla. At have opbygget flere små og mellemstore virksomheder med stor succes. Har Thor haft hænderne helt inde i maskinrummet og forstår hvad der skal til for at skabe forandring og forbedring.

 

Hvad er :  ”High impact mindfulness & High impact coaching".

 

Vær formløs - Vær som vand.

Helt simpelt handler det om ikke kun at bruge en fastlåst teknik. Man skal kunne adaptere det bedste af de bedste teknikker og viden. Så Jeg arbejder med det bedste fra ekstreme mindfulness, mindfulness, NLP, Coaching, kognitiv psykologi og positiv psykologi. Alt dette kombineret med en lang række ledelses værktøjer og erfaring, skaber solide resultater. Det har taget mange år, hårdt arbejde, uddannelser, kurser, bøger m.m at raffinere denne proces.

”Kontakt mig med jeres ønsker og behov, så vi sammen kan finde den bedste løsning.”

Sænk stressen og boost præstationen med High Impact Mindfulness


Jeg kan lære dig og dine kollegaer at tage kontrol over din krop og dine tanker.

Helt bogstaveligt talt.

Og det er ikke hypnose eller trylleri, vi taler om. Det er basale kropsteknikker, som vi gennem mange generationer, har mistet evnen til at bruge.


Nu kan du genlære at mestre dem.


Du kan lære at tilgå funktioner i kroppen, som man indtil for nyligt troede, ikke kunne kontrolleres. Men nu viser det sig, at det er muligt at lære at kontrollere dem.


For eksempel kan nogle mennesker, med tankens kraft, sænke deres puls meget langt ned. Eller de kan sidde i iskoldt vand i mange minutter uden at fryse.

Jeg kan vise dig, hvordan du med enkle metoder, kan styre, hvordan din krop reagerer på stimuli og hvordan du tænker om det. På den måde kan du styre, hvordan du oplever med- og modgang, udfordringer og alt det svære i livet. Og du kan også bruge dine succeser og gode oplevelser til at få endnu flere af dem.


Det lyder hokus-pokus-agtigt, I know!

Men det er sandt.
Det er evidensbaseret.
Og det virker.

Når du lærer at tage kontrol over din krops autoimmune system og belønningssystemer, griber du ned i en værktøjskasse, du aldrig før har haft tilgængelig i dit liv.

De redskaber, du trækker op ad værktøjskassen gør, at du kan reducere stress, angst og depression. Men du kan også bruge redskaberne til at præstere og performe på et helt nyt niveau.

SÅDAN GØR JEG

Jeg lærer dig at bruge vejrtrækningsteknikker, der blander kuldetræning, ‘ekstrem’ mindfulness, NLP og den gamle yoga-nigra praksis af pranayama (ånde) med nutidige principper, så du kan låse op for kraften i din vejrtrækning.


Det lyder måske langhåret - men det er det ikke.

Det er enkelt, letforståeligt og noget, du mestrer, når du går ud ad døren.

Du skal ikke øve dig i månedsvis.

Resultaterne mærker du med det samme.


Det har du mit ord på - og hvis ikke du kan mærke en forandring, får du dine penge igen.


I praksis foregår det ved at jeg holder foredrag, kurser og workshops.
Dem kan du læse mere om herunder:

149765015_643951069655128_837513480595842988_n

Foredrag: Sådan fandt jeg tilbage til livet (og succesen) - gennem kulden

 

Gennem historien om min hårde barndom, giver jeg dig svarene på, hvordan jeg fandt vejen til succes. Det gør jeg fordi, det er en god kilde til at kunne tro på, at du kan mere end du tror.


Undervejs i foredraget får du lov at opleve øvelser, som kan ændre dit liv (og fjerne stress).


Jeg viser dig, hvordan du kan tage kontrollen over din hjerne og dine tanker - og dermed hvordan du styrer din tilstand og de resultater, du opnår, så ydre faktorer og indre overbevisninger ikke længere skal stå i vejen for de ting, du gerne vil.


Foredraget er et tankevækkende indspark, som kan ‘ryste posen’ hos dig og dine kollegaer i forhold til den måde, du kan opnå høj trivsel, bedre præstationer og det gode liv.

JA TAK - JEG VIL GERNE VIDE MERE OM FOREDRAGET

Kursus: Få ro og succes - med High Impact Mindfulness


På mit kursus går vi i dybden med teknikkerne, der blander kuldetræning, ‘ekstrem’ mindfulness, NLP og den gamle yoga-nigra praksis af pranayama (ånde) med nutidige principper, så du kan låse op for kraften i din vejrtrækning.


Når kurset er slut, går du ud ad døren og kan med det samme de teknikker, du har lært.


Du kan implementere teknikkerne i din hverdag og skabe de resultater, du ønsker - uden at skulle øve dig i månedsvis, for at mærke et resultat:

Du vil opleve større mentalt og fysisk overskud.

Mere energi.

Større passion for dét, du bruger din tid på.

Flere grin og større glæde.


Og har du tendens til stress, vil du mærke, hvordan du kan minimere dens påvirkning - med det samme..


Efter kurset får du:

  • Dybere fokus og koncentration
  • Øget selvindsigt og følelsesmæssig robusthed
  • Øget effektivitet og præstationsevne
  • Mindsket risiko for stress, udbrændthed og depression


Kulde- og vejrtrækningstræning er i stor fremgang i samfundet lige nu. Vi har (igen) fået øjnene op for ældgamle metoder - og når vi kombinerer dem med ny videnskab og nye metoder, kan vi opnå gode resultater - og det er overraskende enkelt og let at gå til.


Det er dét, kurset her handler om.

JA DA - FORTÆL MIG MERE OM AT OPNÅ RO OG SUCCES

Workshop - sådan får du maksimal effekt (foredrag + kursus)

 

Vil du prioritere en hel dag til dig og dine kollegaer, anbefaler jeg at vi slå foredrag og kursus sammen.


Vi starter altså dagen med, at jeg holder mit foredrag “Sådan fandt jeg tilbage til livet (og succesen) - gennem kulden” og derefter kører vi kursus-delen “Få ro og succes - med High Impact Mindfulness”.


På den måde, får du og dine kollegaer det maksimale resultat - og der bliver mulighed for både at ‘læne sig tilbage’ og tage imod inspiration og underholdning og bagefter at få alle redskaberne fra værktøjskassen med hjem, så I kan få den maksimale effekt.

 

YES - FORTÆL MIG HVORDAN JEG FÅR DEN MAKSIMALE EFFEKT